Livrare

Livrarea si transportul produselor

Comanda minima: 30 Lei TVA inclus

Conditii generale:
S.C. Blu Manager S.R.L va livra produsele in ordinea primirii comenzilor.Expedierea produselor se va face pe intreg teritoriul tarii si numai in zilele lucratoare.Contravaloarea transportului va fi suportata de catre dumneavostra in momentul in care veti primi coletul.
Important!
La finalizarea comenzii D-voastra, puteti vizualiza un Subtotal al produselor comandate, care NU INCLUDE taxa de transport ce va fi calculata de noi si vi se va comunica; taxa de transport variaza in functie de greutatea produselor comandate si de locatia D-voastra.
Tarifele de transport prin curierat rapid sunt:
Transport in Cluj-Napoca - 10 lei.
Transport in tara – 18 lei+TVA pentru colete cu o greutate de cel mult 3 kilograme.
                              + 1.19 lei+TVA  pentru fiecare kilogram suplimentar primelor 3 kilograme.
Tarifele de transport prin Posta Romana-Coletarie sunt:
10 lei + TVA pentru colete cu o greutate de cel mult 3 kilograme
                              +1.65 lei + TVA  pentru fiecare kilogram suplimentar primelor 3 kilograme.
Plata coletului si a transportului se va face de catre D-voastra la oficiul postal de la care veti primi confirmarea sosirii pachetului.
Daca sunteti din Cluj-Napoca, puteti opta pentru predare personala.
Asiguram transport gratuit in Cluj-Napoca, la o comanda mai mare de 250 lei.
Livrarea se va efectua in intervalul: min 24-48 ore si maxim 4 zile lucratoare de la emiterea facturii proforme,in functie de modalitatea de livrare aleasa de D-voastra.
Va rugam sa verificati pachetul la primire pentru ca orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata.In cazul in care coletul prezinta semne de deteriorare,va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa intocmiti un proces verbal de constatare a daunelor.
Produsele sunt livrate doar in ambalaj de transport daca nu se precizeaza si alt fel de ambalaj in mod expres in detaliile fiecarui produs.
La cerere,se poate oferi ambajaj pt cadou,contracost.Variantele de ambalare disponibile sunt grupate in pagina "Ambalaje"a prezentului site sau se propun ambalaje personalizate.
Nu ne asumam nici o responsabilitate daca dumneavostra ne furnizati gresit adresa de livrare. In caz de forta majora, razboaie, proteste, tulburari a linistii publice,conditii meteorologice nefavorabile, incendii , explozii, sau orice alte situatii care nu tin de S.C. Blu Manager S.R.L, aceasta isi rezerva dreptul de a intarzia livrarea produselor sau de a opri livrarea acestora .

Multumim ca vizitati site-ul nostru.