design » design amenajari de interioare » design interior pachet consult plus

Design Interior Pachet Consult Plus
0.00 Lei  
*cu TVA inclus
Design Interior Pachet Consult Plus

design interior plus In stoc: da

Specificatii:

Design interior Pachet Consult Plus 

Detalii

Design Interior Pachet Consult Plus 

Include Design interior Pachet Basic si in plus,urmatoarele:

1. Completarea,interpretarea si aplicarea unui Test PsihoDecor,ceea ce ne permite sa identificam mai fidel tipul de amenajare indicat.Acest test releva informatii despre toti membrii familiei,modul de petrecere al timpului acasa,durata petrecuta acasa,ocupatii,hobby-uri .Tinand cont de structura spatiului de locuit,se creeaza zone necesare desfasurarii activitatilor fiecarui membru al familiei sau se insista pe dotarea anumitor sectoare in care se petrece mai mult timp.

2. Realizare releveu dupa masuratori executate in spatiul de amenajat.

3. Proiect mobilier cu cote exacte-proiect necesar in cazul mobilierului realizat la comanda.

4. Stabilirea bugetului de achizitii necesar amenajarii/al bugetului existent si in functie de acesta fixarea nivelului de cost al produselor de achizitionat.

5. Calcul costuri medii pe capitole:  materiale pentru finisajul peretilor(glet/lavabil/profile aparente samd)/ materiale pentru placaje(parchet,plinte colturi,folie;gresie,faianta,adezivi,chituri)/ manopera/ aparatura electrocasnica / mobilier/ galerii,perdele,draperii,jaluzele/corpuri de iluminat/covoare/decoratiuni.

6. Recomandari catre furnizorii din baza noastra de date care detin produse de nivel calitativ/estetic si pecuniar necesar proiectului in cauza.