Cum Cumpar ?

Cum cumpar?

Primim comenzi 24 de ore din 24, in fiecare zi.

Comanda minima: 30 Lei TVA inclus.Odata ce ati ales sa comandati din prezentul magazin online,sunteti implicit de acord cu "Termenii si conditiile" acestuia.
Puteti comanda  :        
  1. online -    direct de pe site-ul nostru, completand formularul de comanda
precizare: "Comanda rapida" este destinata cu precadere clientilor deja inregistrati sau celor care comanda un singur produs si nu doresc sa completeze formularul de inregistrare. In acest ultim caz, clientii vor fi contactati telefonic, prin e-mail sau SMS pentru furnizarea datelor de facturare*:nume, adresa si CNP pt persoanele fizice, date complete societate pentru persoanele juridice.
  2. e-mail -   la adresa
office@artapersonalizata.ro 
  3. fax      -   la numarul : 0364 437 646.In cazul in care optati pentru comanda prin e-mail sau fax, va rugam sa ne transmiteti in vederea facturarii :
 - numele dumneavoastra si/sau date firma
 - adresa de livrare 
 - un numar de telefon pt contact                                                        
 - denumirea corecta a produselor sau codul acestora
 - cantitatea dorita
 - modalitatea de livrare preferata
 In legatura cu datele necesare facturarii, va reamintim pct 2. din pagina"Termeni si conditii" de pe prezentul site:
" Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Blu Manager S.R.L.numai in scopul declarat al acestui site(pentru confirmarea comenzilor, pentru facturare sau in cazul in care dumneavostra optati pe viitor pentru primirea unor news-letter-uri). SC Blu Manager S.R.L poate utiliza datele dumneavostra personale numai in cazul in care autoritatile legale in drept le solicita pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Blu Manager S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Blu Manager S.R.L.. S.C. Blu Manager S.R.L.  va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare"Cum platesc?
Pe baza facturii proforme primite puteti efectua plata astfel: 1. in avans, prin virament bancar in contul indicat pe factura proforma
In cazul platii prin transfer bancar, va vom livra produsele in momentul in care se va incasa contravaloarea produselor comandate de catre dumneavoastra.
2. in numerar – prin serviciul de ramburs al curieratului(sau posta) pus la dispozitie
!!! Nu se aceepta plata in numerar in cazul in care destinatarul produselor este altcineva decat persoana care a efectuat comanda.Detalii legate de comanda
Logare: completati formularul de autentificare daca sunteti un client mai vechi, completand in dreptul casutei "Login" adresa de e-mail pe care ati folosit-o la deschiderea contului si parola* pe care ati ales-o.
*Precizare: In campul "Parola"e-mail- trebuie introdusa o parola pentru contul D-voastra deschis pe site-ul Gia(NU PAROLA e-mail-ului personal).
Daca sunteti un client nou, completati formularul de inregistrare, apasand  "Inregistrare/Login” din partea stanga sus. Dupa completarea datelor veti primi un e-mail pentru activarea contului. Uneori este posibil ca acest e-mail sa ajunga in casuta de spam  a e-mail-ului  dumneavoastra . Va rugam sa verificati si casuta de spam in cazul in care e-mailul de confirmare intarzie sa soseasca.
 Adaugarea produselor in cos: se face prin apasarea butonului "Adauga in cos". In continuare se va afisa continutul cosului de cumparaturi, unde puteti sa modificati cantitatea, puteti sa va continuati cumparaturile, sau puteti finaliza comanda apasand butonul "Proceseaza comanda".
Produsele sunt livrate doar in ambalaj de transport daca nu se precizeaza si alt fel de ambalaj in mod expres in detaliile fiecarui produs.
La cerere,se poate oferi ambajaj pt cadou,contracost.Daca doriti un ambalaj personalizat,precizati acest lucru in casuta de mesaj din cadrul formularului de comanda.
Completati apoi toti pasii si finalizati comanda.
Important!
La finalizarea comenzii D-voastra, puteti vizualiza un Subtotal al produselor comandate, care NU INCLUDE taxa de transport ce va fi calculata de noi si vi se va comunica; taxa de transport variaza in functie de greutatea produselor comandate si de locatia D-voastra.
O comanda este incheiata cu succes cand primiti email-ul de confirmare a primirii comenzii.
Comanda D-voastra va fi procesata si veti primi un e-mail care contine factura proforma(produse si transport aferent greutatii coletului si destinatiei acestuia). Puteti confirma acceptarea acesteia prin e-mail sau veti fi contactat telefonic  in cel mai scurt timp de catre unul dintre agentii nostri pentru a confirma definitiv comanda.

Multumim ca vizitati site-ul nostru.
Echipa Gia