Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos .
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestora.

Site-ul  www.artapersonalizata.ro  este proprietatea societatii comerciale Blu Manager S.R.L, cu  sediul social in Cluj-Napoca,str. Traian Vuia nr 94A, judet Cluj, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/58/2005,cod unic de inregistrare RO 17106490,tel.0744798286, adresa de e-mail: office@artapersonalizata.ro.
S.C. Blu Manager S.R.L. isi asuma dreptul de a efectua modificari asupra termenilor si conditiilor fara o notificare in prealabil.Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice.
In conditiile in care dumneavostra generati o comanda de produse de pe acest magazin on-line, inseamna ca sunteti de accord cu termenii si conditiile noastre generale.

1.Informatii personale
Informatiile solicitate pentru efectuarea comenzii trebuie sa fie corecte. O data ce ati ales sa va inregistrati, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC Blu Manager S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2.Securitatea datelor personale
S.C. Blu Manager S.R.L este inscrisa la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL NR: 22588 in data de 13 martie 2012.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Blu Manager S.R.L.numai in scopul declarat al acestui site(pentru confirmarea comenzilor, pt facturare sau in cazul in care dumneavostra optati pe viitor pentru primirea unor news-letter-uri).

SC Blu Manager S.R.L poate utiliza datele dumneavostra personale numai in cazul in care autoritatile legale in drept le solicita pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Blu Manager S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Blu Manager S.R.L.

S.C. Blu Manager S.R.L.  va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice ,SC BLU MANAGER SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: intocmirea facturilor fiscale aferente produselor comandate de D-voastra inspre achizitie si livrarea produselor la adresa de corespondenta mentionata.
Sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru intocmirea formularelor financiar-contabile legate de achizitia D-voastra.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii produselor comandate.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
-D-voastra,ca si client al societatii noastre prin intocmirea de factura fiscala pt produsele comandate(datele necesare completarii corecte a formularelor cu regim special);
-in viitor:D-voastra,prin transmiterea de newsletter-uri(in momentul in care acest serviciu va fi activ),doar cu acordul D-voastra prealabil
-societatii alese de D-voastra pentru efectuarea livrarii produselor comandate(doar nume,prenume,nr de telefon,adresa de livrare).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa :str. Traian Vuia nr 94A,Cluj-Napoca,Cluj,catre SC Blu Manager SRL.De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

3. Protectia drepturilor de autor . Proprietate intelecutala si industriala.
Intregul continut (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi,programe, logo-uri, baze de date) al site-ului
www.artapersonalizata.ro este proprietatea S.C.Blu Manager S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si delegile privind proprietatea intelectuala si industriala.Folosirea fara acordul SC Blu Manager SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Nu se permite in nici un fel modificarea continutului prezentului site sau accesarea de date personale ale unui alt utilizator.

4. Produse. Conditii de returnare a produselor
Produsele prezentate pe acest site sunt descrise cat mai detaliat posibil si sunt reprezentate prin poze cat mai explicite pentru ca persoana care doreste sa le achizitioneze sa-si faca o imagine cat mai reala asupra produselor. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare Precizare: nuanta produsului poate fi diferita de nuanta redata de fiecare monitor in parte; nu ne asumam responsabilitatea pt diferentele de nuanta. Clasificarile calitative sunt cele ale producatorului
(respecta normele calitative ale acestuia) sau furnizorului.

Orice defect de fabricatie reclamat (reclamatie in scris) de D-voastra va fi solutionat sau prin inlocuirea produsului, sau la cererea D-voastra expresa, prin returnarea contravalorii acestuia.In acest caz, in particular, daca reclamatia clientului este justificata cf. normelor calitative ale producatorului/furnizorului,cheltuielile de transport vor fi suportate de catre SC Blu Manager SRL.
Produsele sunt livrate doar in ambalaj de transport daca nu se precizeaza si alt fel de ambalaj in mod expres in detaliile fiecarui produs.
.
Dorim sa fiti multumiti atunci cand cumparati cadouri online. Daca nu sunteti incantat de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
Legislatia ramaneasca prevede:
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”
Returnarea produsului se va face pe cat posibil in ambalajul original, pe cheltuiala clientului.
Oferta produselor este valabila in limita stocului disponibil.Operarea schimbarilor de stoc se face in cel mai scurt timp posibil.
Dupa primirea comenzii D-voastra veti primi un e-mail de confirmare pt receptionarea comenzii.Dupa procesarea comenzii (in ordinea sosirii comenzilor) veti primi o factura proforma care va confirma disponibilitatea produselor si pregatirea acestora pt livrare.Livrarea se va face in conformitate cu optiunile precizate de D-voastra.
In caz exceptional, daca unul sau mai multe produse nu sunt disponibile in momentul comenzii D-voastra, veti fi anuntat in cel mai scurt timp (prin e-mail si telefonic). Veti avea optiunea renuntarii la produsul respectiv, acceptarea unui alt termen de livrare precizat de noi in scris sau puteti opta pentru produse similare disponibile, pe care vi le vom recomanda.
S.C. Blu Manager S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
 
5. Comanda minima: 30 Lei cu TVA inclus

6. Preturi
Preturile produselor pe care le gasiti pe site-ul nostru sunt in lei si contin TVA.

Cheltuielile de livrare nu sunt incluse in aceste preturi .
Important!
La finalizarea comenzii D-voastra, puteti vizualiza un Subtotal al produselor comandate, care NU INCLUDE taxa de transport ce va fi calculata de noi si vi se va comunica; taxa de transport
variaza in functie de greutatea produselor comandate si de locatia D-voastra.

PROMOTIILE ANUNTATE SUNT VALABILE PE PERIOADA PRECIZATA IN PREZENTUL SITE

7. Livrarea si transportul produselor
S.C. Blu Manager S.R.L va livra produsele in ordinea primirii comenzilor. 
Expedierea produselor se va face pe intreg teritoriul tarii si numai in zilele lucratoare. 
Contravaloarea transportului va fi suportata de catre dumneavostra in momentul in care veti primi coletul.

Tarifele de transport prin curierat rapid sunt:

Transport in Cluj-Napoca - 10 lei.

Transport in tara – 18 lei+TVA pentru colete cu o greutate de cel mult 3 kilograme.

                              + 1.19 lei+TVA  pentru fiecare kilogram suplimentar primelor 3 kilograme.

Tarifele de transport prin Posta Romana-Coletarie sunt:
10 lei + TVA pentru colete cu o greutate de cel mult 3 kilograme

+1.65 lei + TVA  pentru fiecare kilogram suplimentar primelor 3 kilograme.

Plata coletului si a transportului se va face de catre D-voastra la oficiul postal de la care veti primi confirmarea sosirii pachetului.
Daca sunteti din Cluj-Napoca, puteti opta pentru ridicarea coletului direct de la sediul nostru-str Traian Vuia nr 94A;in acest caz va rugam sa ne contactati inainte la telefon 0745-358-318 sau 0744798286.

Asiguram transport gratuit in Cluj-Napoca, la o comanda mai mare de 250 lei.
Livrarea se va efectua in intervalul: min 24-48 ore si maxim 4 zile lucratoare de la emiterea facturii proforme,in functie de modalitatea de livrare aleasa de D-voastra.
Va rugam sa verificati pachetul la primire pentru ca orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata. In cazul in care coletul prezinta semne de deteriorare,va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa intocmiti un proces verbal de constatare a daunelor.Nu ne asumam nici o responsabilitate daca dumneavostra ne furnizati gresit adresa de livrare.

In caz de forta majora, razboaie, proteste, tulburari a linistii publice, incendii, explozii,
sau orice alte situatii care nu tin de S.C. Blu Manager S.R.L, aceasta isi rezerva dreptul de a intarzia livrarea produselor sau de a opri livrarea acestora .

8. Plata produselor
Pe baza facturii proforme primite puteti efectua plata astfel:

 -          in avans, prin virament bancar in contul indicat pe factura proforma.
In cazul platii prin transfer bancar, va vom livra produsele in momentul in care se va incasa
contravaloarea produselor comandate de catre dumneavostra.

-          in numerar – prin serviciul de ramburs al curieratului(sau posta) pus la dispozitie

!!! Nu se aceepta plata in numerar in cazul in care destinatarul produselor este altcineva decat persoana care a efectuat comanda.
Toate produsele cumparate trebuie achitate integral.
 
9. Garantia produselor

Pentru produsele comercializate de noi, va oferim garantia pusa la dispozitie de catre producatori.
Vom respecta legile care se refera la garantarea produselor vandute.

10. Dispozitii finale.
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata
autoritatilor competente.Orice neaintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila.
In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din
acest domeniu iar solutionarea conflictelor va intra in compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:
NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA:
SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT,SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR,PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

Multumim ca vizitati site-ul nostru.